månadsarkiv: september 2016

FIBERNYTT NR 9-2016

Hej

Först av allt vill jag tacka alla medlemmar som varit flitiga med att markera på sina husväggar vart fibern ska monteras.

I Sörviken har alla fått rör grävda fram till sina fastigheter. Därefter kommer blåsning av fibern påbörjas i Sörviken. Dosan på ytterväggen kommer monteras efter att fibern är blåst.

Efter inmätningen av fibern kommer varje fastighetsägare att få en karta som visar var fibern är nedgrävd på egen fastighet.

Den 19 september kommer arbetet i Görvik att starta i de västra delarna av byn från Telekuren. Dels förbi Franssons ner till alla runt Jenny och Jocke och dels upp till campingen för att sedan gå förbi Ove och Barbro ut till vägen upp förbi Kerstin och Ola och bort till Sörgårn.

Vi brottas fortfarande med några som strular med betalning av fakturorna. Snälla ta er tid och läs fakturorna ordentligt. Ett tips till er som använder internetbanken är att lägga in dem omedelbart när ni fått mejlet med fakturan. Det är uppenbarligen alldeles för lätt att glömma bort dem. Sist var det tio som inte klarade av detta och det medföljer merarbete för kassören som gör detta på fritiden.

Med vänliga Hösthälsningar

Styrelsen i Förenade Fiberbyar

Genom Gertrud Olsson